MEMORANDUM BASHKEPUNIMI
Gusht 23, 2019
SKAUTISTET VIZITOJNE QBNF
Gusht 23, 2019

SESION INFORMIMI

Kordinatori dhe njekohesisht drejtor i projekteve te QBNF z. Sokol Lulgjuraj mori pjese ne sesionin informues qe Ambasada Amerikane ne Shqiperi zhvilloi per te njoftuar ofrimin e granteve per projekte ne fushen e parandalimit te ekstremizmit. Ky sesion sherbeu per te marre informacionin e nevojshem per te pergatitur projektin tone qe e aplikuam ne kete thirrje.