TV Skampa njoftojn hapjen e projektit

HAPJA E PROJEKTIT “Përballojmë Covid-in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”
9 Shtator, 2020
best channel njofton projektin
9 Shtator, 2020

TV Skampa njoftojn hapjen e projektit